Gastenboek

Archief: klik hier

-
(30)
>
(30) Francis Meijs
16 12 2017 14:53

We hebben genoten van het optreden van Musical Intermezzo afgelopen dinsdag. Het was een mooi optreden. De bewoners hebben ervan genoten. Erg leuk dat er tussendoor werd verteld waar de liedjes over gingen zodat de bewoners ook een beeld kregen van jullie als groep. We zullen jullie zeker aanbevelen.
namens de bewoners van de Vlasborch
Francis Meijs

(29) Theater de Speeldoos
29 09 2017 14:54
email

Wat hebben wij genoten tijdens het jubileumweekend van Theater de Speeldoos.
De gezellige middag werd een succes mede door jullie fantastische optredens! En heel veel dank voor jullie feestlied, speciaal voor ons geschreven en gezongen.
"Thank you for the music"!!


(28) Theater de Speeldoos - Karlijne Janssen
29 09 2017 07:04
url  email

Musical Intermezzo staat voor kwaliteit! Een ontzettend professionele club mensen die wij als theater altijd zeer graag verwelkomen. Meerdere malen hebben zij bij ons al voor uitverkochte zalen geschitterd. Musical Intermezzo durft ook buiten hun 'comfort zone' te gaan en dat maakt hun optredens elke keer weer een lust voor oor en oog. Ze blijven vernieuwen en dat is een grote kracht. Wij waren ontzettend verrast en geraakt dat zij zich belangeloos en met zoveel verve in hebben ingezet tijdens ons 40-jarige jubileum. Top gedaan! Het is een echte aanrader om ze uit te nodigen ter omlijsting van een mooie middag of avond met een op maat gemaakt repertoire. Dankjewel lieve allemaal: op naar nog 40 jaar Theater de Speeldoos en daarbij mogen vele prachtige optredens van Musical Intermezzo uiteraard niet ontbreken!

Hartelijke groet,
Theater de Speeldoos / StarsOnStage
Karlijne Janssen
manager marketing & publiciteit - theaterprogrammering

(27) Ben Kappert
21 01 2017 15:54
url  email

Lieve mensen,
Dank jullie wel voor deze verbluffende, ontroerende, spetterende, sprankelende, energieke en hoogstaande muzikale presentatie van FULL COLEUR...

Kracht , kwaliteit en wat een gedrevenheid...
Staande ovatie...,

Warme groet,
Ben...de vriend van..


(26) Bas Rombauts
21 01 2017 15:34

Wij hebben wederom gisterenavond genten. Echt super gezongen. De totale voorstelling was perfect!(25) Johan Duister
21 01 2017 15:34

Inderdaad fantastisch en de recensie in BD klopt voor 200 % !! Het land in met dat stel…

(24) HEVO Rosmalen
20 10 2016 17:31

Mede namens de Evenementen Commissie van de HEVO Seniorenvereniging danken wij jullie voor de uitstekende samenwerking tijdens de HEVO Muziekgala. Dankzij jullie medewering is het een zeer geslaagde uitvoering geworden.

Met vriendelijke groeten

HEVO Seniorenvereniging

Evenementen Commissie

Sjef Peters

Voorzitter
(23) Henri en Mia vd Borg
26 01 2015 15:34

Jullie optreden was geweldig zaterdagavond 24 januari! Jullie enthousiasme straalt uit op het publiek. (Had wel mee willen doen)
Het repertoire was zeer gevarieerd en herkenbaar voor velen. Presentatie vlot. Zang, muziek, dans, kleding en accessoires, alles klopte! Ga vooral zo door! Kijken uit naar jullie volgende productie.

Henri en Mia van der Borg

(22) Trix van Oosteren
22 11 2014 18:37
email

Afgelopen zondag, 16 november, vierden wij de Dag van de Mantelzorg. Wij, het team Mantelzorgplaza, mochten de mantelzorgers uit Vught, namens de gemeente, in de watten leggen. Nou, dat is gelukt! Dank zij jullie fantastische optreden, hebben de mensen een heerlijke ontspannende middag gehad. Er was veel te horen en te zien. Prachtige zang, swingende nummers en een bijzonder afwisselende choreografie! Kortom een zeer geslaagde middag. Intermezzo, dank jullie wel!Team Mantelzorgplaza Vught(21) Jan van Run
20 11 2014 16:06
email

Het heeft wat lang geduurd want de website werkte niet naar behoren, maar nu toch gecomplimenteerd met de uitvoering van "Papernotes" afgelopen vrijdag. Ik had nog niet eerder een uitvoering van Musical Intermezzo bezocht, maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn!

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 8=