laatste

Kerstoptreden in De Petrus

Musical Intermezzo brengt Kerstsfeer in de Petrus op zondagmiddag 18 december

Op zondagmiddag 18 december a.s. zal Musical Intermezzo de Petrus aan de Heuvel in Vught in Kerstsferen brengen. Zij hebben een groot en sfeervol Kerstrepertoire opgebouwd in de afgelopen jaren en hebben hieruit een sfeervol en mooi Kerstprogramma samengesteld. Bekende melodieën zoals Have yourself a merry little Christmas, Mary did you know en It’s gonna be a cold Christmas zullen zij in de eigen MI-sound ten gehore brengen. Maar ook prachtige, sfeervolle ballads als Love of my life en Nothing really matters zullen gaan bijdragen aan het Kerstgevoel.
Om 15.00u en om 16.00u zullen zij een optreden verzorgen. U bent meer dan van harte welkom om te komen luisteren naar deze Vughtse muziektheatergroep. De entree is gratis.

Share