Archief “oude” Gastenboek

25 September 2009 21:46
Ik zit hier op een vrijdag avond te kijken met een heel appart gevoel naar jullie, de video’s en muziek fragmenten. Veel goede herrinering, Geweldig. Lijkt me leuk om jullie allemaal weer eens te zien. Wanneer repeteren jullie…….

Olaf

1 Juni 2009 09:56
Mocht bij jullie optreden van zaterdagavond aanwezig zijn, samen met twee collega,s. In een woord geweldig! Lieve Petra hartelijk dank dat we nu met eigen ogen jou mochten zien optreden, wat een stem en wat een gevoel! Kippevel!

Ineke van Duijnhoven

31 Mei 2009 21:23
Gisterenavond heb ik mogen genieten van jullie geweldige concert. Jullie uitstraling ,show en niet te vergeten jullie muzikaliteit was van een geweldige kwaliteit. Het was een geweldige avond.

Ank Brekelmans

31 Mei 2009 11:54
Zaterdag 30 Mei een optreden gehad van M.I. in de Speeldoos in Vught. Wij heben enorm genoten van dit optreden. Zowel de muziek, zang, het theatrale waren geweldig. Iedereen was het er overeens, dat zoiets in VUGHT aanwezig is. Bedankt voor alles.

29 Maart 2009 13:25
Het was weer TOPPIE!!!! Geweldig wat jullie weer hebben neergezet. Wij hebben ontzettend genoten !!!! Het was een ware VIP voorstelling.

Corrie Voogt-Melis Tilburg

29 Maart 2009 12:48
Hallo Ruud en de rest van de club, Bedankt voor een prachtig, muzikaal avondje!! Groetjes Mieke (schoonzus van)

mieke lichtenberg

27 Maart 2009 23:28
We hebben enorm genoten van “Ware Helden”! Sterk qua zang en muziek, dat alles in schitterende arrangementen. Veel succes de komende twee voorstellingen! Jullie hebben jezelf overtroffen!! Leo en Marion

Leo en Marion

27 Maart 2009 14:59
Ik vind het jammer dat ik er niet bij ben vanavond, maar toch Heel Veel Succes en ToiToiToi

Jan Lucas

4 Januari 2009 16:34
Vanmiddag waren we aanwezig bij het concert van “t Vughts Mannenkoor…. Ik kwam voor jullie…. GEWELDIG!!! Wat zou ik graag in zo’n koor zitten/zingen…. HELAAS zijn we er eind maart weer niet… We houden jullie agenda in de gaten. BEDANKT!!!

Tom & Yvonne

22 December 2008 17:55
Beste MI-ers, Wat hebben jullie geweldig je best gedaan tijdens de Swinging X-mas Night met BB-Swing in De Kentering. Allemaal kei-bedankt voor jullie inzet. Het was een geweldig feest met jullie erbij. Wat een talenten hebben jullie in huis zeg!

Clemens Swanenberg

21 December 2008 23:39
Beste bezoeker, ons Gastenboek is weer geopend! We lezen graag uw reactie terug. Alvast hele fijne Kerstdagen en een muzikaal 2009! Tot ziens van 27 t/m 29 maart in theater de Speeldoos bij onze nieuwe muziektheaterproductie Ware Helden.

Musical Intermezzo

24 Maart 2008 11:47
Hallo MI’ers zijn jullie uitgerust van de geweldige muziekavond? wat hebben we genoten, ga zo door prettige paasdagen.

groetjes van Ton en Joke de Gier

24 Maart 2008 11:46
Hallo zangers en zangeressen van One Night Only, Allereerst willen wij jullie feliciteren met jullie prachtige optreden gisteravond. Wat hebben wij genoten, niet alleen de zang maar ook alles eromheen was FANTASTISCH. We zijn al vaak in de Speeldoos en andere theaters geweest, maar van jullie optreden hebben we weer eens echt kunnen genieten. Wij zullen zeker weer van de partij zijn bij jullie volgende optreden in de Speeldoos in maart 2009. Ga zo door, voor ons zijn jullie de absolute nummer 1.

Corry en Ton Janssens, Boxtel

23 Maart 2008 11:46
Een geweldige voorstelling. Dat was het gisteren. Een ontspannen groep die de muzikale prestaties kunstig op het toneel brachten. ook de ambiance (pauze foyer etc) droeg bij aan het ontspasnnen karakter van de avond. Veel dank en succes voor volgend jaar.

Fransje Melis

22 Maart 2008 14:00
Hallo kanjers, We hebben afgelopen zaterdag enorm genoten van ONE NIGHT ONLY! Grote complimenten aan iedereen die deze avond zo bijzonder hebben gemaakt. Het diner was voortreffelijk, de sfeer was perfect, het concert het hoogtepunt. Alle bezoekers moeten zich VIP’s gevoeld hebben. Dank jullie wel. ONE NIGHT OOIT? Ik denk het niet …

Marcel van den Heuvel

22 Maart 2008 13:00
Dankjewel…..het was een fantatische avond, vanaf het begin tot het eind voelde het goed….

Jet van Woensel

22 Maart 2008 12:00
Aan alle medewerkers, zangeressen en zangers van Musical Intermezzo, Wat een leuke avond was het! De formule is een gouden greep. De zaal waar het diner geserveerd werd was bijzonder sfeervol ingericht, mooie verlichting. Creatief bedacht om het voorbereiden, het schminken en uiteraard het zingen tijdens het diner te laten plaats vinden! De volgende keer zijn wij er weer bij!

Maarten, Marianne en Elke Staffhorst, Iwan Drost