Wat?! – 2002

1_29Bijgekomen van een eerste theaterproductie, werd al snel de wens tot een tweede productie groter. Op 23 november 2002 was de première van WAT?! een feit in theater de Speeldoos.

WAT?! is een thematische voorstelling die “het Leven” laat zien van conceptie tot de dood. Een nieuwe regisseur in de persoon van Willemijn Smeets en een nieuwe uitdaging. Musical Intermezzo ging acteren in de meest ruime zin van het woord. De behoefte aan meer lijn was groot geworden. Wederom was muziek het uitgangspunt geweest om tot deze voorstelling te komen. Een twintigtal nieuwe nummers in zowel het Engels als het Nederlands, in groepsverband, duetten en solo’s bracht tot bijna drie keer toe een volle zaal in beroering, en leverde Musical Intermezzo een ovationeel applaus op.

De ervaring uit 1999 konden we goed gebruiken om organisatorisch de zaak beter rond te krijgen en dat liet zich zien in een prachtig decor, mooie kleding en sterke techniek.Musical Intermezzo heeft zich door deze voorstelling definitief een plekje veroverd binnen de amateurtheaterwereld.

Regie: Willemijn Smeets
Muzikale leiding: Frenk Reemer
Zangarrangementen: o.a. Frenk Reemer

Recensies:

Geluidsfragmenten:

  • Fragile [ti_audio media=”1720″]
  • Never Alone [ti_audio media=”1735″]
  • Tuxedo Junction [ti_audio media=”1748″]

Foto’s:

1_03

Afbeelding 1 van 210

Programmaboekje:

Poster:

(Klik voor vergroting)